PW3 MONDZORG

Bij PW3 Mondzorg bundelen we expertise en zorgzaamheid voor een optimale mondgezondheid. Ontdek onze toegewijde aanpak, ondersteund door moderne technologieën. Uw glimlach staat centraal bij PW3 Mondzorg - waar kwaliteit en comfort samenkomen.
Welkom bij onze mondzorgpraktijk, waar ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die zich inzetten voor uw mondgezondheid. Met twee toegewijde tandartsen, twee ervaren mondhygiënisten, vier vriendelijke assistentes en een bekwame praktijkmanager, streven we ernaar om u de best mogelijke zorg en service te bieden. Elk lid van ons team draagt bij aan een gastvrije en professionele omgeving, waarin uw comfort en tevredenheid centraal staan.
Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem dan gerust contact met ons op.

De praktijk is gevestigd in deze toren op de benedenverdieping aan het Apeldoorns Kanaal vlakbij restaurant de Brugwachter.

U kunt rekenen op ervaring en deskundigheid bij PW3 Mondzorg. Onze praktijk bestaat al sinds 1988, maar in 2023 is de praktijk overgenomen. De praktijk heette voorheen Tandartspraktijk Loeff. We bieden nu nog meer diensten aan zodat we u op een adres van alle behandelingen kunnen voorzien. De praktijk bestaat dus ruim 25 jaar. Al onze teamleden hebben specifieke taken en vaardigheden en de meesten hebben daarnaast nog jarenlange ervaring. Nieuwe technieken worden regelmatig toegepast, maar alleen als ze hun waarde voor u als patiënt bewezen hebben. De meest voorkomende behandelingen worden in onze praktijk door de tandarts zelf uitgevoerd. De assistentes voeren alleen die behandelingen uit waarvoor ze echt goed zijn opgeleid en er is ook altijd een tandarts standby. Onze speciale aandacht gaat uit naar Algemene tandheelkunde/Preventie/Tandtechniek (voor prothesetechniek hebben wij een goede relatie met een zeer ervaren tandtechnisch laboratorium). Behandeling van kinderen/Behandeling van patiënten met angst/Behandeling van ouderen.

In onze praktijk staat aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Onze kwaliteit kunt u herkennen aan het KRT-kwaliteitskeurmerk en het ISO- kwaliteits-keurmerk.

Vakkundig advies en behandeling vinden wij belangrijk. Maar een prettige en ontspannen sfeer vinden we óók belangrijk. Dat ziet u o.a. terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften, informatiebrochures en speelgoed en aan de inrichting is veel zorg besteed.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem dan gerust contact met ons op.