PW3 MONDZORG

Tarieven

Wie betaalt?

Een deel van de tandheelkundige zorg valt binnen de basisverzekering. Voor kinderen tot 18 jaar worden de kosten volledig vergoed, met uitzondering van kronen, bruggen, implantaten en beugels. Volwassenen krijgen alleen het kunstgebit, klikgebit en de meeste kaakchirurgische behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering. Overweeg een aanvullende tandartsverzekering voor kosten die de basisverzekering niet dekt. Bij PW3 Mondzorg helpen we je graag bij het begrijpen van je verzekeringsmogelijkheden en bieden we uitgebreide zorg onder één dak.

Heeft u vragen? Neem dan contact op.

Of bel naar: 055 54 12 806

Tarieven

De tarieven binnen de tandheelkunde worden bepaald door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid. Indien u aanvullend verzekerd bent voor tandheelkundige zorg, ontvangt u vergoedingen voor behandelingen, geheel of gedeeltelijk, tot het maximaal verzekerde bedrag. Voor vragen over vergoedingen raden wij aan contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Bij PW3 Mondzorg streven we ernaar u duidelijkheid te bieden over financiële aspecten en assisteren we u graag bij vragen over vergoedingen. Meer informatie over kosten en vergoedingen is beschikbaar op: allesoverhetgebit.nl

Hoe wordt er betaalt?

Bij PW3 Mondzorg nemen wij de afhandeling van uw nota's op twee manieren in behandeling: ofwel declareren wij deze direct bij uw verzekering, ofwel sturen wij de declaratie rechtstreeks naar u via het declaratiebureau Infomedics.

In onze praktijk besteden we graag de nodige aandacht aan uw zorg. Daarom werken we samen met Infomedics voor het afhandelen van de nota's. Dit betekent dat u een nota voor de verleende zorg direct vanuit Infomedics ontvangt. Vergoeding door uw zorgverzekeraar Eventuele vergoedingen van uw zorgverzekeraar worden duidelijk vermeld op de nota. Het resterende bedrag dient u aan Infomedics te betalen. Indien u vragen heeft over de hoogte van de vergoeding op uw nota, kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Als er geen vergoeding vermeld staat op de door u ontvangen nota, betaal dan het volledige bedrag aan Infomedics en controleer vervolgens of u de nota nog kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.